• Missie
  • Activiteiten
  • Ledenvergadering NL
  • Kinder website
  • Familiedag

Mission

CMTC OVM Missie

"Onze activiteiten zijn gericht op het welzijn van mensen met vasculaire malformaties zoals CMTC ('Van Lohuizen syndroom') en het bevorderen van het wetenschappelijk onderzoek naar deze aandoeningen."

CMTC Efteling 20090613 007

CMTC activiteiten

Een indruk van de vele activiteiten welke wij ondernemen. Met speciale dank aan Mark Knopfler (Dire Straits) voor de toestemming om zijn muziek te mogen gebruiken!

 
Member Meeting NL

Ledenvergadering NL 2015

Onze ledenvergadering werd dit jaar op 14 november 2015 georganiseerd in Nederland.
Totaal waren 126 mensen aanwezig uit 10 landen.

Lees meer

jezz

Jongeren Educatie Zeldzame Ziekten

Dit is een speciale website voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 10-15 jaar. Hier kun je op ontdekkingsreis door verschillende werelden samen met Amy en Max!

 

Familiedag 2015 (Efteling)

Op zaterdag 27 juni was het weer zover: de Nederlandse CMTC-OVM familiedag! Dit jaar zijn wij weer naar de Efteling geweest!
Het was een perfecte dag in alle opzichten!

Lees meer

Registreer
als lid

Ons jaarverslag en jaarrekening van het jaar 2017 zijn gepubliceerd. Wij hebben dit jaar voor een nieuwe opzet gekozen van ons jaarverslag.

Wij hebben niet alleen ons jaarverslag gepubliceerd maar ook onze jaarrekening. Dit zijn wij niet alleen verplicht vanwege ons CBF Keurmerk maar wij willen ook transparant zijn naar onze leden, donateurs en sponsors. 

Jaarverslag en jaarrekening

jezz

Upcoming Events

Geen gebeurtenissen gevonden

anbi aproved

Twitter

CMTC-OVM RT @vascern: New VASCERNSpotlights featuring @Maria_Barea, ePAG Deputy Co-Chair for the VascularAnomalies WG who talks importance of ER…
About 12 hours ago
CMTC-OVM RT @eurordis: News Rare disease community raises alert over discrimination in CriticalCare guidelines during COVID19 pandemic. Read our…
About 13 hours ago
CMTC-OVM RT @eurordis: We now have 900+ members! A new milestone for EURORDIS. We’re proud to represent over 900 rare disease patient organisations…
maandag 30 maart 2020 20:46