Onze vereniging is op allerlei mogelijke manieren bereikbaar. Wij vragen u rekening te houden met het privéleven van onze bestuursleden en te realiseren dat onze vereniging bestaat uit vrijwilligers die verenigingsactiviteiten uitvoeren naast hun zakelijke en/of privé activiteiten.

In bepaalde gevallen is sprake van tijdsverschillen tussen degene die contact zoekt en een bestuurslid. Alle bestuursleden bevinden zich in de Central European Time zone (CET).

Adres

CMTC-OVM
Tijdelijk adres
Kapelweg 154 B
3818 BV  Amersfoort
Nederland

CMTC-OVM Bestuur en Ondersteuning

Naam

Rol

Biografie

E-mail

Lex van der Heijden Voorzitter Lex is vader van een jonge dame met CMTC (zij is de aanleiding voor deze organisatie), oprichter en tevens voorzitter van de wereldwijde organisatie. In zijn dagelijks leven is hij ICT Project Manager en heeft onder meer voor IBM Global Services gewerkt. In 2013 heeft hij zijn eigen bedrijf gestart en zijn doel is zijn tijd en energie te besteden aan zijn passie/missie: het leven verbeteren van mensen, met name kinderen, met zeldzame ziekten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

 

Anja Fluijt

 

Secretaris 

 

 

Mijn naam is Anja Fluijt en ik ben de moeder van Niels die in 2004 werd geboren met veel vlekken over het hele lichaam. Door een oplettende kinderarts kregen we binnen 3 maanden al een verwijzing naar het Sofia Kinderziekenhuis in Rotterdam alwaar dr. Oranje de diagnose CMTC gaf. Zo lang zijn we ook lid van de vereniging en proberen we de bijeenkomsten bij te wonen. Niels groeit op als een gezonde puber maar is zich wel bewust van zijn ‘vlekjes’. Inmiddels is de diagnose veranderd in ‘capillaire malformaties’ maar dat past nog prima binnen deze vereniging. Het zou mooi zijn als patiënten en zeker ook medici meer kennis over deze aandoeningen kunnen verwerven. Als moeder wil ik me daar voor inzetten. In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis en ben getrouwd met Co. Samen hebben we nog twee kinderen: Elise en Lukas.

 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
Jacob Schipper Penningmeester 
Jacob schipper is getrouwd en heeft twee kinderen. Na een ingrijpende levertransplantatie in 2006 heeft hij in 2010  zijn eerdere métier als zelfstandig ondernemer weer opgepakt. Tot zijn activiteiten behoren nu alle aspecten die met de nieuwe media te maken, alsmede de advisering van startende ondernemers. Gedreven door een sociale bewogenheid  verleent hij ook regelmatig ondersteuning aan mensen  die in deze snelle maatschappij tussen de wal en het schip dreigen te vallen. In zijn eerdere loopbaan was hij directeur en eigenaar van diverse bedrijven, veelal op wetenschappelijke instrumentatie gebied. Tot zijn recente activiteiten behoren o.a. redactionele activiteiten voor een bewoners vereniging en de oprichting van een senioren partij in zijn woonplaats Amersfoort. 
Kenmerkend voor hem is wellicht zijn interesse in alles wat 'groeit en bloeit'. 
De vereniging CMTC is derhalve door haar bijzondere karakter een nieuwe uitdaging voor hem vanwege het werken met de gehele mens, werkend vanuit een Christelijke inslag.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     

 

 

 

 Vacant

 

Social media

 

-

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Lilian Vermeer

 Redacteur nieuwsbrief  

Mijn naam is Lilian Vermeer. Ik ben al vele jaren werkzaam als wetenschappelijk journalist. Na mijn studie scheikunde en een promotie op een biochemisch-immunologisch onderwerp heb ik een aantal jaren bij een uitgeverij gewerkt. Daarna ben ik voor mezelf begonnen als journalist omdat ik schrijven over wetenschap en aanverwante onderwerpen het leukste vind. Van CMTC had ik nog nooit gehoord, tot ik in aanraking kwam met jullie vereniging toen ik op zoek ging naar vrijwilligerswerk. Er is nog het nodige onbekend over deze aandoening, zeker wat betreft de oorzaak en de genetische achtergrond. Ik hoop mijn bijdrage te leveren door hierover meer uit te zoeken en nieuwe ontwikkelingen bij te houden maar ook bijvoorbeeld ervaringsverhalen op te tekenen en een nieuwsbrief te verzorgen. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon. 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.