Ondernemers neemt uw verantwoordelijkheid!

Het is inmiddels al een bekend feit: uw onderneming wordt niet alleen beoordeeld op de kwaliteit van uw  product of dienst, maar ook hoe u zich verhoudt tot de ‘buiten’wereld.

Bij gelijke prestatie in kwaliteit en/of prijs kan uw maatschappelijke betrokkenheid wel eens de doorslag geven. Dit geldt ook vaak bij het aantrekken van nieuw talent: ook deze groep blijkt de voorkeur te geven aan een werkgever die verder kijkt dan alleen het eigen rechtstreekse bedrijfsbelang.

Naast het ondersteunen van belangrijke grote organisaties als het Rode Kruis; Leger des Heils; Artsen zonder grenzen; Greenpeace etc dienen ook de kleinere non-profit organisaties niet vergeten te worden. Ook zij doen uitstekend werk op hun specifieke terrein. Om politiek gezien en gehoord te worden om b.v. een vuist te kunnen maken voor de verstrekking van een subsidie moet een patiënten vereniging als CMTC-OVM aantonen dat haar bestaan maatschappelijk een draagvlak heeft.

Waar het aantal leden ‘gelukkig’ veelal beperkt wordt door de patiënten met deze zeldzame aandoening, kunt u als donateur daadwerkelijk bijdragen onze ‘slagkracht’ te vergroten. Voor de prijs hoeft u het niet te laten: slechts vanaf €25 per jaar; Het gaat ons in eerste instantie ook niet om fondsen te werven; ons doel is maatschappelijke bewustwording van het bestaan van de zeldzame ziekte CMTC. Wat die ziekte precies inhoudt en wat wij allemaal al doen treft u uitgebreid aan op onze website.

Nu is het ook aan U: doe zoals de Amerikanen dit zo treffend formuleren ‘put your money where your mouth is’ en versterk ons met uw donatie!

  In plaats van donateur kunt u ook sponsor worden

Aanmelden

 

Donateursfolder (pdf formaat)

Wij hebben ook een aparte donateursfolder ontwikkeld en deze kunt u ophalen door op de volgende link te klikken.

Files:
folder_donateurs HOT
Date 2013-03-13 08:50:20 File Size 3.23 MB Download 2.897 Download