Tijdens onze wereldwijde conferentie in Nederland op 3 en 4 november 2017 hebben wij een nieuw initiatief gelanceerd: wij hebben twee nieuwe aparte besloten Facebookgroepen gemaakt voor kinderen en jongvolwassenen.
Er was al vele jaren een besloten CMTC-OVM Facebookgroep voor volwassenen. Kinderen/jongeren en jongvolwassenen nemen geen deel aan deze groep bijvoorbeeld omdat hun ouders in deze groep zitten. Of omdat zij contact willen met anderen van hun eigen leeftijd.

 

Wij hebben bewust gekozen voor besloten Facebookgroepen onder andere vanwege privacy voor de deelnemers. 

Voor kinderen van plm. 8 - 14 jaar hebben wij de groep Kinderen gemaakt.

Voor jongvolwassenen van plm. 15 - 25 jaar hebben wij de groep Jongvolwassenen gemaakt.

Wil je meer weten? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij vragen hierbij aan de ouders om hun kinderen attent te maken op dit initiatief. Het is uiteraard aan de kinderen of jong volwassenen of zij willen deelnemen of niet en uiteraard bepalen zij zelf of zij alleen 'luisteren' of actief deelnemen aan de groep.
Aangezien deze groepen wereldwijd worden gebruikt is het handig Engels te gebruiken. Via bijvoorbeeld 'Google translate' kun je eenvoudig en snel tekst vertalen van en naar het Engels (of een andere taal). Facebook biedt ook de mogelijkheid direct tekst te vertalen.