• Missie
  • Activiteiten
  • Ledenvergadering NL
  • Kinder website
  • Familiedag

Mission

CMTC OVM Missie

"Onze activiteiten zijn gericht op het welzijn van mensen met vasculaire malformaties zoals CMTC ('Van Lohuizen syndroom') en het bevorderen van het wetenschappelijk onderzoek naar deze aandoeningen."

CMTC Efteling 20090613 007

CMTC activiteiten

Een indruk van de vele activiteiten welke wij ondernemen. Met speciale dank aan Mark Knopfler (Dire Straits) voor de toestemming om zijn muziek te mogen gebruiken!

 
Member Meeting NL

Ledenvergadering NL 2015

Onze ledenvergadering werd dit jaar op 14 november 2015 georganiseerd in Nederland.
Totaal waren 126 mensen aanwezig uit 10 landen.

Lees meer

jezz

Jongeren Educatie Zeldzame Ziekten

Dit is een speciale website voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 10-15 jaar. Hier kun je op ontdekkingsreis door verschillende werelden samen met Amy en Max!

 

Familiedag 2015 (Efteling)

Op zaterdag 27 juni was het weer zover: de Nederlandse CMTC-OVM familiedag! Dit jaar zijn wij weer naar de Efteling geweest!
Het was een perfecte dag in alle opzichten!

Lees meer

Registreer
als lid

De registratie voor onze Familiedag in Nederland op zaterdag 7 juli 2018 is open! 

Alleen leden en vrijwilligers kunnen deelnemen aan de Familiedag. Voor leden geldt ook dat hun contributie is voldaan tot en met 2018.

Na registratie ontvang je een factuur voor de bijdrage van € 10 per persoon boven 3 jaar. Hiervoor bieden wij aan: toegang park, ontvangst met eten & drinken en een lunch.
Onze vrijwilligers hoeven deze bijdrage niet te betalen.

Meer informatie en aanmelden

jezz

Upcoming Events

Geen gebeurtenissen gevonden

anbi aproved

Twitter

CMTC-OVM @RensRaemakers @NFKkanker De patiënt is partner in het team is onze visie. De tijd dat de dokter 'het' allemaal weet en beslist is voorbij.
zondag 09 december 2018 12:33
CMTC-OVM @RensRaemakers @RenePetersOss @CvanBrenk Verkenning ... klinkt niet echt snel. Op kleine schaal starten met de mens… https://t.co/AkuD2o2bHZ
donderdag 06 december 2018 01:03
CMTC-OVM The Dutch Ministry of Health, Welfare and Sport has assigned again subsidy to our organisation for 2019! The amount… https://t.co/eEZGkdWK4Q
maandag 03 december 2018 08:58