Deze keer heeft één van onze Nederlandse leden actie ondernomen en opnieuw met succes! Allbert Heijn heeft deze keer meegewerkt en de opbrengst was € 159,25! Wij gaan nu alle Nederlandse leden vragen mee te werken aan deze actie. Met een kleine inspanning is voor onze vereniging, en dus voor onze patiënten, veel te winnen!
Het is heel eenvoudig: vraag de bedrijfsleider van de supermarkt of de opbrengsten van de lege flessen gedoneerd mogen worden aan onze vereniging. Praktisch alle supermarkten hebben hiervoor een mogelijkheid. Wij verzorgen een speciaal pakket met materiaal en vervolgens wordt dit materiaal rondom de flessenautomaat opgesteld. Aan het einde van de overeengekomen periode, meestal 2-4 weken wordt de opbrengst bekend gemaakt en kan deze worden gestort op onze bankrekening.
Wij hopen dat vele mensen willen meewerken hieraan! De opbrengst kan bijvoorbeeld worden besteed aan onze Familiedag of het project 'kids educatie'.
Voor vragen/suggesties/etc. stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.