CMTC doet mee aan het e-Learning programma van het Huidfonds: Kwaliteit van Leven voor mensen met een chronische huidaandoening.

Een chronische huidaandoening kan een grote invloed hebben op uw dagelijks leven. Misschien heeft u regelmatig last van jeuk of pijn. Of u schaamt zich op sommige dagen voor uw huid. Veel huidpatiënten voelen zich gefrustreerd of somber. 
Het Huidfonds heeft het e-learning programma Kwaliteit van Leven ontwikkeld om u te helpen bij het omgaan met uw huidaandoening. U volgt het programma online.

Lees meer op www.kwaliteitvanleven.nl of in onderstaande folder.

Files:
Folder e-learning Kwaliteit van Leven HOT
Date 2015-07-29 10:04:48 Language  Dutch File Size 1.32 MB Download 408 Download

Voor wie?

Het programma is ontwikkeld voor volwassenen met een chronische huidaandoening, die een vermindering van kwaliteit van leven hebben en gemotiveerd zijn om te leren om beter met de huidaandoening om te gaan. U volgt het programma zelfstandig via internet. Dit vraagt inzet, doorzettingsvermogen en een tijdsinvestering van u (ongeveer 10-15 minuten per dag, gedurende 8-10 weken). U kunt het programma volgen als u een computer met internetverbinding en basale computervaardigheden heeft. Het programma is in het Nederlands.

Aanmelden

Wilt u het programma volgen? Dat kan door een bericht te sturen onder vermelding van “Aanmelding E-learning Kwaliteit van Leven” met uw naam en e-mailadres naar: Jacob Schipper met als e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Let op: dit programma is alleen in het Nederlands beschikbaar.