• Missie
  • Activiteiten
  • Ledenvergadering NL
  • Kinder website
  • Familiedag

Mission

CMTC OVM Missie

"Onze activiteiten zijn gericht op het welzijn van mensen met vasculaire malformaties zoals CMTC ('Van Lohuizen syndroom') en het bevorderen van het wetenschappelijk onderzoek naar deze aandoeningen."

CMTC Efteling 20090613 007

CMTC activiteiten

Een indruk van de vele activiteiten welke wij ondernemen. Met speciale dank aan Mark Knopfler (Dire Straits) voor de toestemming om zijn muziek te mogen gebruiken!

 
Member Meeting NL

Ledenvergadering NL 2015

Onze ledenvergadering werd dit jaar op 14 november 2015 georganiseerd in Nederland.
Totaal waren 126 mensen aanwezig uit 10 landen.

Lees meer

jezz

Jongeren Educatie Zeldzame Ziekten

Dit is een speciale website voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 10-15 jaar. Hier kun je op ontdekkingsreis door verschillende werelden samen met Amy en Max!

 

Familiedag 2015 (Efteling)

Op zaterdag 27 juni was het weer zover: de Nederlandse CMTC-OVM familiedag! Dit jaar zijn wij weer naar de Efteling geweest!
Het was een perfecte dag in alle opzichten!

Lees meer

Registreer
als lid

"Voor mij is massage essentieel om relaxed in lichaam en geest te blijven."
Deze woorden van iemand die gemasseerd is beschrijven misschien wel het best wat massage betekent voor veel mensen. Massage is een manier om lichaam en geest te onderhouden, om spanning en stress af te laten nemen of om gericht en effectief klachten aan te pakken. Massage is ook de taal van het eigen lichaam beter leren verstaan door naar jouw lichamelijke signalen te luisteren.

Waar zit spanning, waar zit onrust, waar voel ik ruimte in mijn lichaam, waar zit het vast, waar voelt het bedrukt of bedompt. Deze fysieke gewaarwordingen kun je door middel van een massage gaan ervaren. Emoties, gedachten en andere gewaarwordingen, vertellen je een verhaal. En dat verhaal is veel completer dan het verhaal wat we door ons denken hebben gevormd. Werkelijk contact maken met alle delen van jezelf zorgt ervoor dat je gaat stromen, zodanig stromen dat je het gevoel krijgt dat je weer tot leven komt. Je komt letterlijk beter in je vel te zitten. Massage is een aanraking met aandacht en laat je bewust contact maken met wie je bent en wat je voelt. Tijdens een massage heb je de kans om jezelf te herontdekken, te ontspannen en je te laten (aan)raken. Je verbindt je als het ware opnieuw met je ware ik. De aanraking van massage kan je helpen oude pijn los te laten waardoor ruimte ontstaat. Ruimte in lichaam en geest.

"Life is Being Touched" is de zin die ik op mijn website heb staan. Ik vind aanraking essentieel en ik zie aanraking als vitaal 'voedsel' voor lichaam en geest. Aanraking is nodig om je, als mens, levend(ig) te voelen, je te verzorgen en je goed te voelen. Aanraking helpt het lichaam ontspannen en in balans te blijven.
Mijn naam is Astrid van der Does, massage therapeut en yogadocent. Ik heb bijna 10 jaar een bedrijf met de naam YourInnergy waarbij geven van massages aan mensen met kanker één van mijn specialiteiten is. Daarnaast geef ik massage therapie, ontspanningsmassage en yoga.
Sinds ik ook mensen met kanker masseer, ervaar ik wat een ogenschijnlijk klein iets als een zachte liefdevolle aanraking kan doen. Het kan iemand helpen opnieuw contact te maken met het lichaam, juist kracht geven om te gaan met effecten van een behandeling of om te gaan met deze ziekte. Ik word nog regelmatig geraakt door wat mensen ervaren na een massage en zo kom ik weer terug op mijn beginzin "Life is Being Touched". 
Ik heb de mooiste baan van de wereld en ik ben dankbaar dat ik zo dichtbij mensen mag komen en ze mag (aan)raken met wat ik te bieden heb.
Haar website: www.yourinnergy.nl 

Mijn naam is Josje Rink, eigenaar van Massagepraktijk Summit. In 2005 ben ik begonnen als sport- en stoelmasseur. Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan, en vanuit grote interesse voor de samenwerking tussen lichaam en geest specialiseerde ik me na een 4-jarige HBO opleiding (Holos academie, Utrecht) tot holistisch massagetherapeut. Meerdere opleidingen volgden, waaronder een verdieping in medische basiskennis en pathologie, een specialisatie voor het geven van massage aan mensen met kanker, ademtherapie, Dorntherapie, Breussmassage, mindfulness, EHBO en reanimatie. Als geaccrediteerd lid van twee beroepsverenigingen vergoeden de meeste zorgverzekeraars mijn therapeutische massagebehandelingen. De liefde voor mensen en mijn werk is voelbaar in de persoonlijke en aandachtige manier waarmee ik mensen aanraak.
Haar website: www.massagepraktijksummit.nl 

jezz

Upcoming Events

Geen gebeurtenissen gevonden

anbi aproved

Twitter

CMTC-OVM Primary and secondary prevention of rare diseases presentation during ICORD conference. @RareDiseases @eurordis… https://t.co/CuUh2Rw97s
woensdag 13 november 2019 07:27
CMTC-OVM @MiikkaVikkula Planning to be present next year!
woensdag 13 november 2019 04:40
CMTC-OVM Drug prices are a global issue. New approaches are discussed during the ICORD conference (which has been moved to… https://t.co/MCaVG8qA9g
dinsdag 12 november 2019 09:26