• Missie
  • Activiteiten
  • Ledenvergadering NL
  • Kinder website
  • Familiedag

Mission

CMTC OVM Missie

"Onze activiteiten zijn gericht op het welzijn van mensen met vasculaire malformaties zoals CMTC ('Van Lohuizen syndroom') en het bevorderen van het wetenschappelijk onderzoek naar deze aandoeningen."

CMTC Efteling 20090613 007

CMTC activiteiten

Een indruk van de vele activiteiten welke wij ondernemen. Met speciale dank aan Mark Knopfler (Dire Straits) voor de toestemming om zijn muziek te mogen gebruiken!

 
Member Meeting NL

Ledenvergadering NL 2015

Onze ledenvergadering werd dit jaar op 14 november 2015 georganiseerd in Nederland.
Totaal waren 126 mensen aanwezig uit 10 landen.

Lees meer

jezz

Jongeren Educatie Zeldzame Ziekten

Dit is een speciale website voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 10-15 jaar. Hier kun je op ontdekkingsreis door verschillende werelden samen met Amy en Max!

 

Familiedag 2015 (Efteling)

Op zaterdag 27 juni was het weer zover: de Nederlandse CMTC-OVM familiedag! Dit jaar zijn wij weer naar de Efteling geweest!
Het was een perfecte dag in alle opzichten!

Lees meer

Registreer
als lid

Wij hebben als bestuur besloten de Familiedag in Nederland in 2016 anders aan te vliegen qua keuze. Dit jaar hebben wij onze Nederlandse leden gevraagd 3 keuzes door te geven. Wij zijn zeer benieuwd waar onze Familiedag, in principe op zaterdag 25 juni 2016, zich gaat afspelen!

 

jezz

Upcoming Events

Geen gebeurtenissen gevonden

anbi aproved

Twitter

CMTC-OVM We are fully engaged in the organization of our global conference on October 24, 2020. The location has been arrang… https://t.co/ZCMedTKo2m
About an hour ago
CMTC-OVM @PGOsupport Wij hebben al vele jaren lotgenoten contact via social media channels met name omdat wij wereldwijd act… https://t.co/kixsIUH36r
About 20 hours ago
CMTC-OVM @Wdekanter @JaapZeekant Is op de een of andere manier de verkoop etc van dergelijke kankerverwekkers niet te stoppe… https://t.co/FgK5HmJvrd
About 20 hours ago