• Missie
  • Activiteiten
  • Ledenvergadering NL
  • Kinder website
  • Familiedag

Mission

CMTC OVM Missie

"Onze activiteiten zijn gericht op het welzijn van mensen met vasculaire malformaties zoals CMTC ('Van Lohuizen syndroom') en het bevorderen van het wetenschappelijk onderzoek naar deze aandoeningen."

CMTC Efteling 20090613 007

CMTC activiteiten

Een indruk van de vele activiteiten welke wij ondernemen. Met speciale dank aan Mark Knopfler (Dire Straits) voor de toestemming om zijn muziek te mogen gebruiken!

 
Member Meeting NL

Ledenvergadering NL 2015

Onze ledenvergadering werd dit jaar op 14 november 2015 georganiseerd in Nederland.
Totaal waren 126 mensen aanwezig uit 10 landen.

Lees meer

jezz

Jongeren Educatie Zeldzame Ziekten

Dit is een speciale website voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 10-15 jaar. Hier kun je op ontdekkingsreis door verschillende werelden samen met Amy en Max!

 

Familiedag 2015 (Efteling)

Op zaterdag 27 juni was het weer zover: de Nederlandse CMTC-OVM familiedag! Dit jaar zijn wij weer naar de Efteling geweest!
Het was een perfecte dag in alle opzichten!

Lees meer

Registreer
als lid

Wij als CMTC-OVM organisatie hebben privacy hoog in ons vaandel!
Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid uw privacy te beschermen. Ons privacybeleid is van toepassing op alle diensten van onze organisatie. U dient zich bewust te zijn dat CMTC-OVM niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen welke wij vermelden op onze website.
Uw (adres) gegevens worden uitsluitend intern gebruikt en niet weggegeven, verkocht of verhuurd aan derden. Uw gegevens worden pas gedeeld met anderen na uw toestemming. Wij hebben passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen genomen om uw gegevens veilig te bewaren en te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik. Een voorbeeld is dat wij gebruikers wachtwoorden laten aanmaken welke moeilijk zijn te raden ook al gebruikt men 'robots'.
Alle gegevens, inclusief e-mail berichten, worden bewaard op beveiligde omgevingen.

Ondanks alle maatregelen welke wij hebben genomen kunnen wij niet 100% veiligheid garanderen en door gebruik te maken van onze website aanvaardt u dit risico.

Mocht u vragen hebben over ons privacybeleid stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

jezz

Upcoming Events

Geen gebeurtenissen gevonden

anbi aproved

Twitter

CMTC-OVM Primary and secondary prevention of rare diseases presentation during ICORD conference. @RareDiseases @eurordis… https://t.co/CuUh2Rw97s
woensdag 13 november 2019 07:27
CMTC-OVM @MiikkaVikkula Planning to be present next year!
woensdag 13 november 2019 04:40
CMTC-OVM Drug prices are a global issue. New approaches are discussed during the ICORD conference (which has been moved to… https://t.co/MCaVG8qA9g
dinsdag 12 november 2019 09:26