Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden bij onze internationale CMTC-OVM organisatie (leden van de Amerikaanse en Canadese organisaties hebben gratis toegang als zij hun contributie hebben betaald).

Gebruik registratie gegevens

Na het invullen van onderstaand formulier voor lidmaatschap en donateurschap worden de volgende stappen doorlopen:

  1. U ontvangt een e-mail met daarin een activeringslink. Dit is bedoeld om zeker te stellen dat het e-mail adres correct is.
  2. Nadat u deze activering heeft uitgevoerd ontvangt u een elektronische factuur. U heeft dan nog geen toegang tot onze website.
  3. Zodra deze factuur is betaald, ontvangt u een bevestiging dat u heeft betaald en krijgt u toegang tot het besloten deel van onze website (en heeft u als lid toegang tot onze jaarlijkse Conferentie en Familiedag).

Wij bieden de volgende registratie opties (de gebruikersnaam kan ook een e-mail adres zijn):

Lid

Een lid heeft toegang tot alle informatie binnen onze website, toegang tot onze wereldwijde ledenvergadering in Nederland (incl. medische diagnose), toegang tot nieuwsbrieven en toegang tot de Nederlandse Familiedag. De kosten van het lidmaatschap zijn € 35 per jaar waarbij het kalenderjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Vele Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden de kosten van een lidmaatschap van een patiëntenorganisatie.
Meer informatie

Donateur

Wij onderscheiden hierbij, op basis van onze ervaring, twee typen donateurs. Het ene type donateur wil graag worden geïnformeerd (zoals via een nieuwsbrief) en het andere type donateur wil alleen een donatie doen en meer niet. De kosten van het donateurschap zijn minimaal € 25 per jaar waarbij het kalenderjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Een donatie aan onze organisatie is fiscaal aftrekbaar in Nederland volgens de geldende regels omdat wij een ANBI organisatie zijn.
Meer informatie

Dokter

Een dokter heeft toegang tot een groot deel van de informatie binnen onze website en toegang tot onze wereldwijde ledenvergadering in Nederland. Vanwege de grote onbekendheid van CMTC wereldwijd is het cruciaal dat dokters ook juiste en betrouwbare informatie krijgen. Wij hebben een 'zwaar' medisch team dat ons ondersteunt.

Vrijwilliger

Zonder vrijwilligers zou onze organisatie niet bestaan! Wij stellen wel eisen aan het werken als vrijwilliger in onze wereldwijde organisatie qua kennis, ervaring en vaardigheden (zie profielen). Dit is ongelofelijk mooi en dankbaar werk!
Meer informatie

Vertaler

Vertaler. Wij zijn wereldwijd actief en dit vereist dat wij meerdere talen ondersteunen. Onze website is nu in het Nederlands en het Engels. Onze informatiefolders zijn nu in vele talen beschikbaar en dit zal nog verder worden uitgebreid.

Anderen

Anderen. Deze rubriek is bedoeld voor derde partijen zoals andere patiëntenorganisaties.

 Alle verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Zo delen wij geen registratie informatie buiten onze organisatie. 

 Mocht u problemen ondervinden met deze registratie of nog vragen hebben: secretariat@cmtc.nl 

Gebruikers registratie
Bad Password
Passwords do not match
Please use a valid mail address
Please use a valid phone number
Annuleren