Onze vereniging is bereid vragen te beantwoorden van leden en niet-leden. Medische vragen kunnen worden voorgelegd aan onze medisch adviseurs die zullen proberen de vraag te beantwoorden. Wij willen er echter wel op wijzen dat het stellen van een diagnose op afstand op problemen kan stuiten met name ten aanzien van de betrouwbaarheid. Het is in dergelijke gevallen raadzaam een persoonlijke afspraak te maken met een medisch specialist of met één van onze medisch adviseurs.

Tevens willen wij u attenderen op de reactietijd die tussen het stellen van de vraag en het geven van een antwoord ligt. Deze tijd kan sterk variëren omdat degenen die binnen onze vereniging actief zijn dergelijke activiteiten uitvoeren in hun vrije tijd. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij ontvangen regelmatig de vraag om een medische diagnose te stellen aan de hand van foto's. Helaas kan vaak niet op basis van enkel foto's een diagnose worden gegeven. In een aantal gevallen zal de patiënt daadwerkelijk gezien moeten worden door één of meerdere medici. Hiervoor hebben wij een expertisecentrum in het Academisch Ziekenhuis in Rotterdam, Nederland, genaamd WEVAR.
Wij hebben een document ontwikkeld dat een medische diagnose op afstand beter mogelijk maakt.

Cannot find the download. ID=957

Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Tenslotte willen wij opmerken dat vragen welke niet gerelateerd zijn aan CMTC of andere vasculaire malformaties, niet zullen worden beantwoord.

Vragenformulier

Velden gemerkt met een sterretje (*)  zijn verplicht om in te vullen.

Your question ...

captcha

Wij verzoeken u te willen overwegen lid of donateur te worden.